Alimallah


Kim haklı, kim neyi neden yaptı, öyle demeseydi böyle olurdu’lar dünyası. Mağlupların dönüp dolaştıkları, yerinde saydıkları yer. Bir türlü kendilerini bulma cesaretini bulamayanların mekanı. Dön dolaş aynı. Kalbiyle yeni yollara koyulanlara rağmen.

Kalbini güzele açan, güzellik buluyor. Bu hep böyleydi. İki günü eşit olan yanılıyor. Düne yenisini ekleyen kazanıyor. Bugün dokunduğun bir taş sanıyor musun ki aynı kalıyor? 

Daha önce kimsenin uğramadığı yerdesin. Ama senin buraya ilk gelişin değil. Karaduygunun koynunda yıllar geçiren, göğe bakmanın sevincine henüz erişememiş ruhların üstüne güneş burada doğacak. Karaduygulu herkesten kaçar hale geleceksin. Yıllardır ruhun güzelliklerini gördüğün, daha güzellerini aradığın için. Seninle aynı çiçeğe aynı aşkla bakanı aradığın için. 

Burası yüzyıllardır birbirini arayan ruhlarla dolu. Göz bebeklerinin içine bakabilenlerin sürgünleri sona erecek. Aradığı için kaybolanlar, kayboldukları için bulunacak. Aynı çamurdan yaratılanlar elzem lezzete kavuşacaklar. Sen yine yoluna devam edeceksin.

Popüler Yayınlar